top of page

GARDENSTYLING

Garden Styling innebär att delar eller hela trädgården fräschas upp inför en ny säsong, en husförsäljning, en högtid eller en fest. 

 

Trädgården är en del och en förlängning av huset. En Garden Styling förhöjer inte bara det gröna rummet som omgärdar huset utan själva helhetsbilden och det så viktiga första intrycket. Klippta häckar och gräsmattor, rensade gångar och rabatter gör att trädgården får visa sig från sin bästa sida. Vackra blickfång vid entrén och uteplatserna skapar en välkomnande och inspirerande atmosfär. 

 

Ett prunkande krukarrangemang, mysiga sittplatser och ljussättning gör balkong eller uteplats till en inbjudande oas och förhöjer utsikten.

 

Inför en fest kanske man också vill göra det lilla extra med snittblomsarrangemang, dekorationer och ljussättning. Tillsammans med erfarna florister och dekoratörer hjälper Trädgårdsplanket till med detta. 

 

Vid en Garden Styling-konsultation går vi igenom utemiljön och upprättar en checklista med åtgärder och förslag till utformning. Tillsammans med dig som kund gör vi upp en arbetsplan och tar fram ett prisförslag beroende på upplägg.

6G5A1591
6G5A0612
6G5A1598
6G5A1615
6G5A1691
6G5A2106
6G5A1692
6G5A2076
bottom of page